Tovább folytatódhat a szálloda és élményfürdő építése

A januári testületi ülésen hosszasabb vitát okozott az új műszaki ellenőr választása a szálloda és élményfürdő építése kapcsán. Mint kiderült, az eddigi vállalkozás plusz 14 millió Ft-ot szeretett volna kérni, ezért merült fel a kérdés másik szakértő keresésére. A testület végül támogatta ezt, megszavazta az új céget, amely 6 és fél millió Ft-os nettó költséget jelent. Így ténylegesen folytatódhat az építkezés.

Tovább folytatódhat a szálloda és élményfürdő építése

A tizenegy előterjesztés közül ötödikként tárgyalta a képviselő-testület a január végi, soros ülésén azt a beszerzési döntést, amely új műszaki ellenőr megbízásáról szólt az élményfürdő és szálloda építése kapcsán. Elsőként Ilia Csaba szólt hozzá a témához, hangsúlyt adva ellenvéleményének. Az elhangzottakkal városunk polgármestere egyetértett, de Ilia Csaba nem volt elégedett az elhangzott válasszal. A téma kapcsán egy nagyon fontos információ nem hangzott el, melyet Vörös Mátyás ismertetett pontosításként.

 

A téma kapcsán véleményütközés merült fel abban a kérdésben is, hogy a felmerült költséget ki fizesse ki.

 

Füstös János zárásként hozzátette, ha igény van rá, természetesen egy beszámolóra meghívásra kerül az eddigi műszaki ellenőr. Az előterjesztést végül Ilia Csaba ellenszavazata mellett, mindenki támogatta.