Április 19-től várja az úszni vágyókat is a Városi Uszoda

Április 19-től teljes szolgáltatással várja a vendégeket a Városi Uszoda, vagyis megnyitja a nagymedencéjét is az úszni vágyók számára. De egyelőre a létesítmény pénteken, szombaton és vasárnap lesz nyitva. Várhatóan augusztusban részlegesen ismét bezár a szállodával való építési összekötés miatt, de ez nagy valószínűséggel csak a gyógyvizes medencéket érinti, a többit nem. A tárgyalások ez ügyben még folynak.

Április 19-től várja az úszni vágyókat is a Városi Uszoda

Régóta várt változás lép életbe a Városi Uszodában. A teljes bezárás, majd a részleges kinyitás több vitát és meg nem értést generált a lakosság körében, illetve a képviselő-testületen is nem egy alkalommal került napirendre, például a legutóbbi ülésen is. Akkor Füstös János polgármester a felé irányuló kérdésre azt válaszolta, hamarosan az úszni vágyók előtt is kitárja kapuit ismét a sportlétesítmény. Nem kellett sokat várni rá, hiszen április 19-től teljes szolgáltatással várja a vendégeket.

 

Januárban elkezdődött az élményfürdő és szálloda építése, amely várhatóan augusztusban abba a szakaszába érkezik, amikor össze kell kötni az új építményt a Városi Uszodával. Nyilván felmerülhet a kérdés az ismételt bezárásról azt az építési időszakot illetően. Füstös János ezzel kapcsolatban elmondta, folynak a tárgyalások, de nagy valószínűséggel csak a gyógyvizes medencéket nem lehet majd látogatni ekkor.

 

A Városi Uszoda tehát teljes szolgáltatással üzemel minden pénteken, szombaton és vasárnap. A teljes heti nyitva tartás időpontját még nem tudni. Nyilván nagyban fog függeni a látogatottságtól.