Családi Nap a Történelmi Parkban

Családi Napot szerveztek a közösségi ház dolgozói a Történelmi Parkban. Az egy héttel ezelőtt, vasárnap délután zajló eseményen átadásra kerültek egy tűzoltókról szóló rajzpályázat díjai, illetve nagy sikert aratott az Alma Együttes koncertje. A színpadon zajló események mellett számos kísérőprogram közül választhattak a gyermekek és a szüleik. A sok látogatót vonzó eseményre a járásban élőknek díjtalan volt a belépés.

Családi Nap a Történelmi Parkban

Gyermekzsivajtól, zenétől volt hangos május 12-én, vasárnap délután a Történelmi Park. Családi Napot hirdettek meg ugyanis erre az időpontra a közösségi ház dolgozói az együttlétet és a közös, felhőtlen gyermek-szülő kikapcsolódást megcélozva.

 

A színpadon zajló események elején Füstös János polgármester köszöntötte a kilátogatókat, majd következett egy eredményhirdetés. Az alsótagozatosok számára kiírt rajzpályázatra kilencven alkotás érkezett. Két korcsoportban, első és második, illetve harmadik és negyedik osztályosok között az első, második és harmadik helyezést elérő gyermekek vehettek át jutalmat munkájukért. Ezen kívül a háromtagú zsűri mindegyike kiemelt egy-egy különdíjast is, akik szintén kiválóan teljesítettek, rajzaik különlegesek voltak. Az eredményhirdetést követően a méltán népszerű Alma Együttes műsora következett. A zenekar fergeteges hangulatot varázsolt, mindenkit bevonva remek hangulatú műsorukba.

 

A Családi Nap rendezvényére a Csurgó járás területén lakók számára egyébként, a lakcímkártyájuk felmutatásával, ingyenes volt a belépő.