Utcai fórumot tartott Magyar Péter Csurgón

Országjárása egyik állomásaként Csurgóra érkezett május 15-én, szerdán reggel Magyar Péter, aki teljesen új politikai vonalat képvisel, létrehozva a Tisza Pártot. Az utcai fórumon elégedetlenségét fejezte ki az eddigi összes kormánypárt tekintetében. Többen támogatják nézeteit, ami elmondása szerint meglátszik abban is, hogy sokan jönnek el országszerte ezekre az utcai fórumokra, illetve a különböző megmozdulásaikra.

Utcai fórumot tartott Magyar Péter Csurgón

Alaposan megbolygatta a jelenlegi politikai életet Magyar Péter, illetve pártjának, a Tisztelet és Szabadság Pártnak, rövidebb nevén a TISZA Pártnak a megjelenése. Különböző megmozdulásaiktól, véleménynyilvánításaiktól hangosak az országos írott és elektronikus médiumok egyaránt. Szervezetének listavezetője a június kilencedikei európai parlamenti választás kapcsán országjárásba kezdett, minden vármegyébe ellátogatva. Hirdetve programjaikat, nézeteiket. Így érkezett meg május 15-én, a kora délelőtti időszakban Csurgóra is. A TISZA Párt meghatározó erőként szerepel a különböző közvélemény-kutatásokban, melyeknek a mérési eredményeiről meg van a véleménye.

 

Magyar Péter kiemelte azt is, a TISZA Párt természetesen hosszabb távra gondolkodik. Nem csak a június kilencedikei európai parlamenti választásokra, hanem a 2006-os országgyűlési választásokra is.

 

Az utcai fórumon több téma is előtérbe került. Ezek közül is talán az egyik legfontosabb, amiben mi is érintettek vagyunk, a vidékfejlesztés és az agrárium. A TISZA Párt EP-listavezetője a lengyel gazdaságot hozta fel példának e tekintetben.

 

A csurgói látogatást követően Nagyatádra ment tovább Magyar Péter, országjárásának következő állomásaként.