Négy téma a polgármesteri sajtótájékoztatón

A Korona Szálló épületének a jövője, a közösségi ház átadása, a csapadékvíz-elvezető rendszerek tovább bővítése és a kátyúzás megkezdése. Ezek a témák szerepeltek azon a sajtótájékoztatón, melyet Füstös János polgármester tartott

Négy téma a polgármesteri sajtótájékoztatón

Fejlesztésekről, problémákról tartott sajtótájékoztatót Füstös János polgármester. Ezen az alkalmon négy téma került előtérbe. Elsőként a nagyon rossz állapotban lévő Korona Szálló épülete, amelynek felújítása komoly gondot jelent egyelőre.

 

Április utolsó napján került átadásra ünnepélyes keretek között a felújított közösségi ház. Füstös János szerint lényeges, hogy ne csak szép legyen, hanem ismét megteljen tartalommal az itt élők kulturális igényeinek a kielégítésére.

 

Harmadikként egy nagyon fontos beruházás került elő, ami hosszú évek óta már kiemelt figyelmet kap és meg is valósult már egy-egy városrészen, de még mindig vannak olyan területek, ahol megoldásra vár.

 

Végül egy aktuális munkáról volt szó a téli időszakot követően, a kátyúzásról. A kárfelmérések most zajlanak, melyet követően azonnal megtörténnek a javítások.