Három étel készült a Családsegítő Központ első disznóvágásán

Élő malacot nyert februárban a város kolbásztöltő versenyén a Családsegítő Központ csapata, amely most került levágásra. A kiváló hangulatú eseményen három étel készült: kemencében sült hús zöldségekkel, resztelt máj és sült máj. Az eseménynek a Napsugár Egyesület Kossuth utcai ingatlana adott otthont.

Három étel készült a Családsegítő Központ első disznóvágásán

Első alkalommal szervezett disznóvágást a Család- és Gyermekjóléti Központ és Szolgálat. Az ötlet év elején adódott egy szerencsének köszönhetően. Februárban ugyanis, a város kolbásztöltő versenyén egy malacot nyert.

 

Az intézmény dolgozói szívesen vesznek részt a város gasztronómiai jellegű rendezvényein, hiszen ezeken nem csak a főzés, hanem a jó hangulat is fontos szempont számukra.