Három étel készült a Családsegítő Központ első disznóvágásán

Élő malacot nyert februárban a város kolbásztöltő versenyén a Családsegítő Központ csapata, amely most került levágásra. A kiváló hangulatú eseményen három étel készült: kemencében sült hús zöldségekkel, resztelt máj és sült máj. Az eseménynek a Napsugár Egyesület Kossuth utcai ingatlana adott otthont.

Három étel készült a Családsegítő Központ első disznóvágásán

Első alkalommal szervezett disznóvágást a Család- és Gyermekjóléti Központ és Szolgálat. Az ötlet év elején adódott egy szerencsének köszönhetően. Februárban ugyanis, a város kolbásztöltő versenyén egy malacot nyert.

 

Az intézmény dolgozói szívesen vesznek részt a város gasztronómiai jellegű rendezvényein, hiszen ezeken nem csak a főzés, hanem a jó hangulat is fontos szempont számukra.

 

 

 



Műsor

Január 13. hétfő

18.26: Kvantum - tudományos magazin

19.00: Csurgói Híradó

19.18: Így történt – archívműsor

19.50: Képújság

22.00: Csurgói Híradó

22.18: Így történt – archívműsor

22.48: Kvantum - tudományos magazin

23.22: Képújság

 

Január 14. kedd

  7.00: Csurgói Híradó

  7.18: Képújság

10.00: Csurgói Híradó

10.18: Képújság

13.00: Csurgói Híradó

13.18: Így történt – archívműsor

13.50: Képújság

16.00: Csurgói Híradó

16.18: Képújság

19.00: Csurgói Híradó

19.18: Így történt – archívműsor

19.48: Kvantum - tudományos magazin

20.22: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár