Tanévnyitó a Nagyváthy Középiskolában

Az első tanítási nap, vagyis pénteken reggel tartotta tanévnyitóját Csurgó másik középfokú intézménye, a Kolping Nagyváthy János Katolikus Középiskola. Göndics János esperes, plébános köszöntőjét követően, versek hangzottak el, majd Vargáné Nagy Viola igazgató hivatalosan is megnyitotta az új oktatási időszakot.

Tanévnyitó a Nagyváthy Középiskolában

Szeptember 1-jén, pénteken reggel nyolc órakor a csengőszó nem csak az új tanév első napjának a kezdetét jelentette a Kolping Nagyváthy János Katolikus Középiskolában, ugyanis ekkor került sor az intézmény tanévnyitójára.

 

Göndics János esperes, plébános szavait követően, az intézmény igazgatója beszédében elsőként az új tanulókhoz szólt. Vargáné Nagy Viola a folytatásban külön szólt a kollégistákhoz, tanulóik szüleihez és kollégáihoz is természetesen. Bemutatta azt a három tanárt is, aki ettől a tanévtől kezdi meg oktató munkáját az intézményben.

 

A tanévnyitó után egyébként mindössze három osztályfőnökit tartottak a Kolping Nagyváthy János Középiskolában, ahol az aktuális információk kerültek átadásra a diákoknak. A komoly munka, a hogy Vargáné Nagy Viola beszéde zárásaként elmondta, hétfőtől kezdődik majd.