Ünnepi beszédek, áldások, műsorok a városi karácsonyi ünnepségen

Az önkormányzat és a Városi Szociális Intézmény ebben az évben is a Történelmi Parkban tartotta meg a Mindenki Karácsonya elnevezésű rendezvényét. Az eseményre december 14-én, délután került sor. Ünnepi beszédet Szászfalvi László országgyűlési képviselő és Vassné Huszics Bernadett apolgármester mondott, melyet követően került sor az áldásokra. A karácsonyi műsorban felléptek a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tanulói, valamint Bradics Jácint énekes.

Ünnepi beszédek, áldások, műsorok a városi karácsonyi ünnepségen

Ahogy minden esztendőben, most is sokan jöttek el városunk karácsonyi ünnepségére, vagyis a Mindenki Karácsonyára. A december 14-én, csütörtökön délután megtartott esemény helyszíne, a tavalyihoz hasonlóan, a Történelmi Park volt. Az eseményen elsőként térségünk országgyűlési képviselője mondta el ünnepi beszédét.

 

Városunk alpolgármesterének bevezető mondatai a köszöneté voltak. Vassné Huszics Bernadett ezt követően egy csodáról szóló, rövid tanmesét is hozott magával, amely természetesen a karácsonyról szólt. Az ünnepi beszédeket követően a három csurgói vallási felekezet lelkipásztora mondta el gondolatait áldásként. Az áldások után a szervező Városi Szociális Intézmény vezetőjének a karácsonyi mondatait hallhatták a résztvevők.

 

A kulturális műsorban a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tanulói léptek elsőként a színpadra. Műsorukban többek között hópehely táncot jártak egy dalra, majd ők maguk is énekeltek. A Mindenki Karácsonya ünnepségen hátra volt még egy fellépő. Bradics Jácint több dalt hozott magával.

 

Az esemény zárásaként a Városi Szociális Intézmény természetesen most is készült szeretetvendégséggel. Elmondhatjuk, hogy az idei Mindenki Karácsonyának rendezvénye, ahogy megszokhattuk, szeretetteljes és meghitt volt.

 

 

 Műsor

Február 26. hétfő

18.25: Diagnózis – egészségügyi magazin

19.00: Csurgói Híradó

19.15: Így történt – archívműsor

20.12: Képújság

22.00: Csurgói Híradó

22.15: Így történt – archívműsor

23.12: Diagnózis – egészségügyi magazin

23.48: Képújság

 

Február 27. kedd

  7.00: Csurgói Híradó

  7.15: Képújság

10.00: Csurgói Híradó

10.15: Képújság

13.00: Csurgói Híradó

13.15: Így történt – archívműsor

14.12: Képújság

16.00: Csurgói Híradó

16.15: Képújság

19.00: Csurgói Híradó

19.16: Így történt – archívműsor

20.13: Diagnózis – egészségügyi magazin

20.50: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár