A negyedik helyezés bíztató lehet a tavaszi szezonra

A Csurgói KK január 9-én kezdte meg a felkészülést a 2022-2023-as bajnoki szezon tavaszi fordulójára. A csapatban mindenki egészséges és jó hangulatban folynak a tréningek. Az idei első megmérettetés a Szigetszentmiklósi Magyar Kupa mérkőzés volt, ahol az idegenbeli győzelem továbbjutást ért. Az első bajnoki mérkőzésre február 11-én hazai pályán kerül sor.

A negyedik helyezés bíztató lehet a tavaszi szezonra

A Csurgói KK csapata január második hetében kezdte meg a felkészülést a tavaszi szezonra. Az őszi idény negyedik pozíciójának köszönhetően kellő önbizalommal és jó hangulatban folynak az edzések. Baranyai Norbert értékelése szerint a tavalyi csalódást keltő helyezés után igazán kellemes eredménynek számít a jelenlegi pozíció.

 

A CSKK csapatkapitánya Szeitl Erik 2017-ben érkezett Csurgóra, aki éppen egy éve a Veszprém elleni mérkőzésen komoly sérülést szenvedett. A beállós szerint a kapitányi szerep megtiszteltetés és egyben bizalom és felelősség is.

 


A bajnokság tavaszi szezonja február 11-én kezdődik. Az első négy bajnoki mérkőzésből hármat hazai közönség előtt játszanak a csurgói fiúk. Ezeknek a sikere meghatározhatja a csapat végső helyezését is.

 

 

 Műsor

Március 22. szerda

16.00: Csurgói Hírmagazin (2023. március 19.) ismétlés

16.42: Vallási magazin – Istentisztelet az Alsoki Református Templomból ismétlés

17.25: Képújság

18.28: Generációnk – nyugdíjas ismétlés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2023. március 19.) ismétlés

19.42: Vallási magazin – Istentisztelet az Alsoki Református Templomból ismétlés

20.25: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár