Továbbjutás a Magyar Kupában

Továbbjutott férfi kézilabda csapatunk a Magyar Kupában. A november 9-én, szerdán lejátszott hazai összecsapáson a Komló volt az ellenfél. Az első félidő végén ötgólos előnyre sikerült szert tenni, melyet magabiztosan őriztek játékosaink a fiataljainak több lehetőséget adó ellenféllel szemben. A vége 33:26 lett. Ezzel a negyedik fordulóba jutott együttesünk.

Továbbjutás a Magyar Kupában

Nehéz ellenfél jutott férfi kézilabda együttesünknek a Magyar Kupa harmadik fordulójában. Az a Komló látogatott el ugyanis a Sótonyi László Sportcsarnokba, akivel szinte mindig szoros, kiélezett csatát vívott. Az első találatra a negyedik percig kellett várni. Ekkor a vendégek balátlövője, Jerkovic talált be. Az ellentámadásól rögtön egyenlítettünk is, Bazsó Gergely révén. A folytatás is hasonlóképpen alakult, végig komlói vezetéssel, csurgói egyenlítéssel. A kilencedik percben azonban 6:3-ra megléptek. Ritmust váltottunk mi is és két minutummal később kiegyenlítettünk, majd a mérkőzés folyamán először át is vettük a vezetést a 15. percben, a gólerősen játszó Grega Krecic-nek köszönhetően. 8:7-es vezetésünket követően tartottuk a minimális előnyünket, majd mi mentünk el hárommal. A félidő előtti utolsó öt percben aztán állva hagytuk ellenfelünket és nagyszerű, eredményes játékot produkálva végül 19:14-es hazai előnyt mutatott az eredményjelző a szünetben.
Kettő komlói találattal kezdődött a második játékrész. Szerencsére gyorsan reagáltunk most is, hamar visszaállítottuk a félidőben megszerzett különbséget. A vendégeknél szinte végig fiatal játékosai kaptak lehetőséget a bizonyításra. A biztos vezetés tudatában viszont mi is kicsit visszavettünk a tempóból, így sokáig négy, öt, vagy hat gólon tudott váltakozva maradni az előnyünk. Az utolsó percekben ismét beleerősítettünk és még távolabb tudtunk kerülni. Az „i”-re a pontot egyik beállósunk, Matko Rotim tette fel a pontot. Utolsó másodperces találata a 33:26-os győzelmünket jelentette.

 

Férfi kézilabdázóink ezzel a sikerrel bejutottak a negyedik fordulóba. Hogy ki lesz az ellenfél, még nem lehet tudni, hiszen komoly élvonalbeli csapatok csatlakoznak a folytatáshoz. Reméljük, szerencsések leszünk a sorsolásnál.

 

 

 Műsor

November 28. hétfő

18.02: Kortalan Torna az idősek egészségéért: váll, nyak

18.13: Diagnózis – egészségügyi magazin

18.49: Kortalan Torna az idősek egészségéért: váll, nyak

19.00: Csurgói Híradó

19.16: Kortalan Torna az idősek egészségéért: váll, nyak

19.26: Így történt – archívműsor

19.55: Kortalan Torna az idősek egészségéért: váll, nyak

20.07: Képújság

22.00: Csurgói Híradó ismétlés

22.15: Így történt – archívműsor ismétlés

22.43: Diagnózis – egészségügyi magazin ismétlés

23.18: Képújság

 

November 29. kedd

  7.00: Csurgói Híradó ismétlés

  7.14: Képújság

10.00: Csurgói Híradó ismétlés

10.14: Képújság

13.00: Csurgói Híradó ismétlés

13.14: Így történt – archívműsor ismétlés

13.43: Képújság

15.50: Kortalan Torna az idősek egészségéért: lábgyakorlatok

16.00: Csurgói Híradó ismétlés

16.14: Kortalan Torna az idősek egészségéért: lábgyakorlatok

16.23: Képújság

18.50: Kortalan Torna az idősek egészségéért: lábgyakorlatok

19.00: Csurgói Híradó ismétlés

19.14: Kortalan Torna az idősek egészségéért: lábgyakorlatok

19.24: Így történt – archívműsor ismétlés

19.54: Diagnózis – egészségügyi magazin ismétlés

20.24: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár