Jótékonysági est a II. Rákóczi F. Ált. Iskolában

Ebben az esztendőben is megtartotta jótékonysági estjét a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola. Az esemény június első felében kerül megrendezésre 14 év óta. Simon Mihály igazgató kihangsúlyozta, az intézménynek ez egy kiemelkedő eseménye a tanév során, amikor a gyermekek megmutathatják tudásukat. A bevételből pedig az iskolát igyekeznek fejleszteni, illetve a rászoruló tanulóknak segíteni.

Jótékonysági est a II. Rákóczi F. Ált. Iskolában

A tanévzárást egy több mint tíz éves múltra visszatekintő esemény megtartása előzi meg a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában. Ekkor rendezi meg ugyanis az intézmény a jótékonysági estjét.

 

A rendezvényre természetesen a szülők és minden csurgói lakos meghívásra kerül, hogy ki-ki a saját lehetőségeinek megfelelően, anyagi segítséget nyújtson, ha tud. A bevételt ebben az esztendőben is az intézmény technikai eszközeinek a fejlesztésére kívánják fordítani.

 

A jótékonysági esten a diákok kulturális műsorának tapsolhatnak az érdeklődők, akik szép számmal jöttek el erre az idei rendezvényre is, ahol azok a produkciók kerültek bemutatásra, amelyeket ebben a tanévben adtak elő a rákóczis tanulók valamelyik rendezvényen. Volt olyan osztály, aki egy mesét adott elő, de főként játékos mondókák, a hagyományőrző népi játékok jellemezték a bemutatót.

 

Simon Mihály igazgató kihangsúlyozta, jövőre is mindenképpen meg szeretnék mutatni a gyermekek éves munkáját egy közös rendezvényen, vagyis ismét lesz jótékonysági bál.