További híreink

 • Közélet
 • Sport
Magyar Hősök Emléknapja
Nyílt napot tartott a CSKK az általános iskolásoknak

  Nyílt napot tartott május 31-én, kedden délután a férfi kézilabda csapat, általános iskolások részére. Célja az volt, hogy megismertessék a profi sportolók hétköznapjait a diákokkal. Ennek érdekében különböző játékos állomások lettek kialakítva a Sótonyi László Sportcsarnokban megtartott eseményen, ahol a három csapattag nyújtott segítséget számukra.

  Módosult az önkormányzat környezetvédelemről szóló rendelete

   Idén Csurgó város önkormányzata módosította a környezetvédelemről és a közterületek használatáról szóló rendeletét. Elsősorban a háztartási tevékenységgel okozott légszennyezés, valamint az avar és kerti hulladék égetésének szabályozása került ismét önkormányzati hatáskörbe, de természetesen vannak más elemei is az előírásnak.

   Megkezdődtek a beruházások a városközpontban
   Csurgó közbiztonsági helyzete volt a téma a közmeghallgatáson

    A testületi ülést követően közmeghallgatásra került sor a Történelmi Parkban. Témája településünk közbiztonsági és bűnügyi helyzete volt, melyről beszámoló készült. Ezt Horváth Ádám, a Csurgói Rendőrőrs parancsnoka ismertette is röviden. Sajnos mindössze kettő érdeklődő érkezett az eseményre, akik azért több, általuk tapasztalt problémára hívták fel a figyelmet.

    Több mint harminc előterjesztés a májusi testületi ülésen

     Megtartotta májusi ülését városunk képviselő-testülete szerdán. Nagyon sok előterjesztés várt döntéshozatalra, egészen pontosan harmincegy. Ezek egy része a költségvetést érintette, de nagyon sok beszámoló is szerepelt a napirendi pontok között. Végül az összes beterjesztés elfogadásra került.

     Felemás félidő győzelemmel
     Minimális különbségű vereség a gólgazdag meccsen

      Zsinórban negyedik vereségét szenvedte el férfi kézilabda csapatunk. A hazai környezetben lejátszott, Ferencváros elleni összecsapást elsősorban az első félidei gyenge védekezésünk határozta meg, hiszen 30 perc alatt 21 gólt kaptunk, míg 16-ot lőttünk. Talán egy kicsit későn jött a taktikaváltás az utolsó tíz percre, melynek köszönhetően esélyünk nyílt a pontszerzésre. Sajnos azonban ez nem sikerült, 36:35-re kikaptunk.

      Vereség haza pályán a Pick Szegedtől

       Majd egy hónapot követően játszott ismét haza pályán férfi kézilabda együttesünk. Az ellenfél a második helyen tanyázó Pick Szeged volt. Húsz percig szépen tartottuk magunkat, de akkor a hibáinkat jobban kihasználva, elhúzott nagynevű ellenfelünk. A félidőben 17:11-re vezettek szegediek, a végén pedig 33:20-ra nyertek.

       Sima vereség a Balatonfüredtől
       Szoros meccsen győzelem a NEKA fiataljai ellen

        Az ősszel elszenvedett idegenbeli vereségért szeretett volna visszavágni férfi kézilabda csapatunk a Nemzeti Kézilabda Akadémia együttesével szemben. Az első félidő a jó kezdés ellenére döntetlennel zárult. A folytatásban is maradt a szoros, nagy csata, de aztán ebben a játékrészben végig vezetve sikerült begyűjteni a bajnoki pontokat a rendkívül jó benyomást keltő, vendég fiatalok ellen. A végeredmény 26:23 lett.

        Döntetlen hazai pályán a Budakalász ellen

         A félidei döntetlen állást követően a mérkőzés végén is ugyanez volt a helyzet férfi kézilabda csapatunk legutóbbi bajnoki mérkőzésén. A Sótonyi László Sportcsarnokban lejátszott összecsapáson ezúttal a Budakalász volt az ellenfél. Hiába vezettünk a második játékrészben már négy góllal is, a végén irányítónk, Mladen Krsmancsics egyenlített hétméteresből, így mi örülhettünk jobban az egy pontnak.

         Hírek a közelmúltból

         Hír archívum