További híreink

  • Közélet
  • Sport
2000 db-os festményhagyatékot adományoztak Csurgónak
Több mint húszan jelentkeztek az Alsoki Hittantáborba

    Huszonegy gyermek részvételével zajlott ezen a héten az Alsoki Református Gyülekezet idei hittantábora. Mottója így szólt: „Éld át!”. Ennek kapcsán a különböző bibliai történetek segítségével, részletes megismerésével olyan fontos dolgokról volt szó, mint az öröm vagy a hála. Természetesen nem maradtak el a vidám játékok és a megszokott kirándulás sem.

    A ballagással együtt tartották a tanévzárót az Eötvös Iskolában

      Ebben az esztendőben a ballagással együtt tartották meg a tanévzárót az Eötvös József Sportiskolai Általános Iskolában. Az intézmény kettő nyugdíjba vonuló kollégájától is elköszönt.

      Énekmondó művészek a közösségi házban
      Felújították az Eötvös Iskola tetejének a legkritikusabb részét

        A ballagást és tanévzárót megelőzően az Eötvös Általános Iskolában a felújított tetőszerkezet ünnepélyes átadására került sor. Annak is az irodák feletti, legkritikusabb része. Az eseményen több meghívott vendég vett részt, akik mindannyian kihangsúlyozták, méltó körülményeket kell biztosítani a tanulóknak és az itt dolgozóknak egyaránt.

        Júniusi ülését tartotta a képviselő-testület

          Hat előterjesztés került megtárgyalásra a képviselő-testület júniusi, soros ülésén. Kiírták a közbeszerzést a sportcsarnok világításának a korszerűsítésére, három önkormányzati ingatlan pályázatát érvénytelenítették és újat írtak ki, illetve egy járdaépítésről döntöttek a Nagyváthy utcát illetően.

          Felújítást adtak át, érmeket osztottak a labdarúgók
          Városi futást szervezett a református iskola

            Városi futást szervezett a református iskola a kihívás napjának reggelén. Ehhez csatlakozott az Eötvös Általános Iskola. A diákok és mozogni vágyó tanárok mintegy 2,5 km-t teljesítettek, melynek végállomása a közösségi ház melletti tér volt. Füstösné Ábrahám Judit igazgató elmondta, fontosnak tartják az intézményben a mozgást, a tanulók lelki és testi épségét egyaránt.

            Óriási meccs a Tatabánya ellen az utolsó hazai összecsapáson

              Lejátszotta utolsó hazai mérkőzését a az idei bajnokságban férfi kézilabda csapatunk. Az ellenfél a már biztosan bronzérmes Tatabánya volt. A hétközi fordulóban nagy küzdelmet, óriási összecsapást láthattak a nézők. A 27:27-es döntetlent, ezzel együtt az ötödik helyet, távozó irányítónk, Mladen Krsmancic időn túli értékesített hétméterese jelentette.

              Fontos győzelem az ötödik hely megszerzéséért
              Magabiztos első félidő, szerencsés győzelem a kieső ellen

                16:10-es félidei vezetést követően 29:26-ra nyert végül férfi kézilabda csapatunk a Fejér B.Á.L. Veszprém ellen. A hazai környezetben lejátszott összecsapás első negyedórájában már nyolc gól volt az előnyünk. A végén azonban majdnem megtréfáltak bennünket a már biztos kieső vendégek, hiszen hat perccel a lefújás előtt egyenlíteni tudtak. Innét sikerült aztán begyűjteni a bajnoki pontokat.

                A tavasz eddigi legjobb játéka a Ferencváros ellen

                  A tavaszi szezon legjobb játékát nyújtotta ugyan férfi kézilabda csapatunk szerdán a Ferencváros elleni, hétközi bajnoki fordulóban, ennek ellenére sajnos nem sikerült pontot szerezni. A félidőben ugyan 16:14-re vezettünk, de a kihagyott hétméteresek, tiszta helyzetek megbosszulták magukat és 30:29 arányban vereséget szenvedtünk.

                  Hírek a közelmúltból

                  Hír archívum