Áprilisban is több program lesz az Egészségfejlesztési Irodában

Áprilisban is minden héten várják az érdeklődőket programjaikkal az Egészségfejlesztési Iroda munkatársai. Fiatalokat és időseket egyaránt. Ezeken most elsősorban a mozgásé lesz a főszerep. Ezeken kívül várják az érdeklődőket az irodában, bármilyen egészségügyi kérdéssel, problémával kapcsolatosan

Áprilisban is több program lesz az Egészségfejlesztési Irodában

Hat éve végzi nagyon fontos tevékenységét az Egészségügyi Centrum keretében működő Egészségfejlesztési Iroda. Ennek szerves részét képezik a munkatársai által szervezett programjaik az egész év során. A januári, februári és a márciusi rendezvényeiket, foglalkozásaikat követően a következő időszakban is várják az érdeklődőket ezekre. Az események időpontjairól több módon és informálódhatnak az érdeklődők.

 

A programokon kívül természetesen az irodában is várják folyamatosan az ügyfeleket, ahol Kis Franciska mellett egy dietetikus is dolgozik, hiszen rendkívül fontos az egészséges táplálkozás. Novembertől egy új szakember látja el ezt a feladatot, Hosszú Nóra személyében, aki igyekszik minden felmerülő problémában, kérdésben szakszerű tanácsot adni az ügyfeleknek. A szakember megerősítette, még mindig az elhízás és a cukorbetegség a legnagyobb probléma, amivel őt is a legtöbben felkeresik.

 

Érdemes tehát felkeresni az Egészségfejlesztési Irodát segítségért, tanácsért, illetve részt venni a programjaikon, melyek nyilván nem csak áprilisban, hanem egész évben várják az érdeklődőket.

 

 

 



Műsor

Április 29. hétfő

18.27: A szomszéd vár – turisztikai magazin

19.00: Csurgói Híradó

19.16: Így történt – archívműsor

20.03: Képújság

22.00: Csurgói Híradó

22.16: Így történt – archívműsor

23.03: A szomszéd vár – turisztikai magazin

23.36: Képújság

 

Április 30. kedd

  7.00: Csurgói Híradó

  7.16: Képújság

10.00: Csurgói Híradó

10.16: Képújság

13.00: Csurgói Híradó

13.16: Így történt – archívműsor

14.03: Képújság

16.00: Csurgói Híradó

16.16: Képújság

19.00: Csurgói Híradó

19.16: Így történt – archívműsor

20.03: A szomszéd vár – turisztikai magazin

20.36: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár