Falusi disznótoros negyedik alkalommal

Múlt szombaton, vagyis január 21-én tartotta „Falusi disznótoros” elnevezésű rendezvényét a közösségi ház és a Történelmi Park. Az esemény idén is sok érdeklődőt vonzott. A hagyományos disznóvágás mellett különböző programok is megszervezésre kerültek, főként a kilátogató családok, gyermekek számára.

Falusi disznótoros negyedik alkalommal

2017-ben „újévi malacságok” névvel került sor a közösségi ház által szervezett disznóvágásra első alkalommal. Erre alapozva egy évvel később pedig hagyományteremtő szándékkal indult a „Falusi disznótoros”. Az eddigi évek sikerességéből és népszerűségéből kiindulva, ezzel a névvel negyedik alkalommal került sor a rendezvényre január 21-én, szombaton a megszokott helyszínen, vagyis a Történelmi Parkban.

 

A nap fő programja nyilvánvalóan maga a disznóvágás volt. A szervezők azonban más programokat is igyekeztek kínálni az érdeklődőknek, nem véletlenül.

 

Egy ilyen komplex eseményt nem könnyű megrendezni, hiszen rendkívül összetett, sok mindenre kell figyelni, előre felkészülni a gördülékeny munka érdekében. Szerencsére ez idén sem volt probléma. A két segítő, aki a munkafolyamatokat irányította, Dergez Dániel és Fényi Gábor voltak. Ahogy az eddigi években, az ő hathatós segítségük nagyban hozzájárult, hogy negyedik alkalommal is rendkívül sikeres volt a „Falusi disznótoros”.

 

 

 Műsor

Március 22. szerda

16.00: Csurgói Hírmagazin (2023. március 19.) ismétlés

16.42: Vallási magazin – Istentisztelet az Alsoki Református Templomból ismétlés

17.25: Képújság

18.28: Generációnk – nyugdíjas ismétlés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2023. március 19.) ismétlés

19.42: Vallási magazin – Istentisztelet az Alsoki Református Templomból ismétlés

20.25: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár