Nyílt napot szervezett a Somogy Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Csurgói tagintézménye

A Somogy Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Csurgói tagintézménye 2007. szeptemberétől nyújt szolgáltatást a Csurgói Járás nevelési-oktatási intézményeibe járó, 0-18 éves korú gyermekek, fiatalok, szülők, pedagógusok számára. Szeptember 28-án a hagyományoknak megfelelően nyílt napra várták a térség nagycsoportos óvodásait. A rendezvény célja, az intézmény és az ott dolgozó szakemberek megismertetése az ellátásba kerülő gyerekekkel.

Nyílt napot szervezett a Somogy Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Csurgói tagintézménye

A Somogy Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Csurgói tagintézménye 2007. szeptemberétől nyújt szolgáltatást a Csurgói Járás nevelési-oktatási intézményeibe járó, 0-18 éves korú gyermekek, illetve fiatalok, szülők, pedagógusok számára. 2013-tól már egy bővített, esztétikus, teljes mértékben akadálymentesített, jól felszerelt intézményben tudják fogadni a hozzájukfordulókat, segítséget kérőket, ahol szeptember 28-án óvodásoknak szerveztek nyílt napot, közel ötven óvodás részvételével.

 

A Somogy Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Csurgói tagintézményéneksokoldalúan képzett, szakmailag felkészült, több éves tapasztalattal rendelkező szakemberei azon dolgoznak, hogy egy-egy gyermek, tanuló a lehető leghatékonyabb ellátásban részesülhessen.

 

Füstösné Dergez Veronika tagintézmény vezető kéri, hogy forduljanak bizalommal az intézményhez, ha aggódnak gyermekük miatt, ha tanácsra van szükségük nevelési kérdésekben, krízishelyzetekben, ha egyedül maradnak kérdéseikkel, problémáikkal, ha gyermeküknek viselkedésével problémái vannak vagy gondot okoz a beilleszkedés, esetleg nehezen megy a tanulás.