Rejtélyes színdarab a palánkvárban

A szombati „középkori vásár” elnevezésű rendezvényhez kapcsolódóan, előtte, pénteken este egy színdarabot láthattak az érdeklődők, szintén a Történelmi Parkban. Helyszíne egészen pontosan a palánkvár volt, ahol Ákli Krisztián rendező egy középkori krimit mutatott be társulatával, melynek megfejtésébe bevonta a közönséget is, remek szórakozást nyújtva számukra.

Rejtélyes színdarab a palánkvárban

Csurgón egy egészen új, egész napos rendezvényt látogathattak az érdeklődők szeptember 24-án, vagyis múlt héten szombaton. A „Középkori vásár” az eddigi Őszi Fesztivál programjait helyettesítette ebben az esztendőben. Az egyik legkülönlegesebb eseményének a péntek este számított mindenképp, amikor a pécsi Oberon Társulat készült egy rendkívül színvonalas és érdekes produkcióval, melynek a helyszíne a Történelmi Parkban található palánkvár volt.

 

Az interaktív színdarabon a nézők nagyon jól szórakoztak, feszülten figyelték az események láncolatát, hogy aztán rájöjjenek a végén, hogy ki volt a tettes. A helyes megfejtést végül hatan találták el, de volt olyan, aki a késő estébe nyúlóan is még visszagondolt a darabra, vajon, hol téveszthette el, mi lehetett az a számára megtévesztő információ, amely a téves megállapítás felé vitte el.