Győzelem az év utolsó hazai mérkőzésen

Utolsó hazai mérkőzését játszotta ebben az esztendőben férfi kézilabda csapatunk. A múlt héten, szombaton lejátszott összecsapáson a Gyöngyös volt a vendég. Már az első félidőben hét góllal vezetett együttesünk, melyből a félidőre öt maradt. A végére tovább csökkent ugyan a különbség, de a csurgói győzelem nem forgott veszélyben. A vége 30:27 lett.

Győzelem az év utolsó hazai mérkőzésen

A 2022-es esztendő utolsó hazai mérkőzésére készült férfi kézilabda együttesünk december 3-án, szombaton. Ráadásul mindenképpen rangadónak számított, hiszen a Gyöngyös volt az ellenfél. Az első kettő találat hétméteresből született. Először a vendégek részéről Potisk értékesítette, majd csapatunkból Krsmancic. A hatodik percben sikerült átvenni a vezetést Gebhardt Ádám révén. A kilencedik percben 5:4-re vezettünk, mikor a Gyöngyös rendre súlyos hibákat vétett támadásban, melyeket kiválóan használtunk ki és 11:4-re megléptünk. Ez mindenképpen sorsdöntőnek bizonyult. A szünet előtt egy minutummal nyolccal vezettünk, és talán kicsit megnyugodtunk, mert a hátralévő rövid időben három gólt is bekaptunk. Így a félidőben 17:12 volt az előnyünk.
Sajnos a vendégek kezdték jobban a második játékrészt. Feljöttek háromra és elkezdhettünk kicsit izgulni. Szerencsére játékosaink ezt nem tették és a 39. percben kicsit megnyugodhattunk, hiszen összeszedett játékuknak köszönhetően elmentünk hattal. A Gyöngyös azonban keményen, szívósan küzdött és sikerült felkapaszkodnia ismét, de háromnál közelebb nem tudtak kerülni. A folytatásban szépen tartottuk négy-öt gólos vezetésünket. Az utolsó hat-nyolc percben azonban nagyon kellettek kapusunknak, Holló Balázsnak a bravúrjai, hiszen több ziccert is tudott hárítani, melynek köszönhetően tudtuk tartani a biztos előnyünket. A mérkőzés gyöngyösi találattal ért véget, melynek köszönhetően a végeredmény Csurgói KK – HE-DO B Braun Gyöngyös 30:27.

 

Csapatunkra az őszi szezonban még kettő mérkőzést játszik még ebben a hónapban. December 10-én, vagyis tegnap Szegeden vendégszerepelt, míg 17-én a Fejér B.Á.L. Veszprémhez, vagyis a kis Veszprémhez látogat. Reméljük, sikerül megőrizni a negyedik helyet a tabellán a tavaszi szezonra.

 

 

 Műsor

Május 28. vasárnap

  8.00: Vallási magazin – istentisztelet az Alsoki Református Templomból

  8.38: Képújság

13.00: Csurgói Hírmagazin

13.45: Testületi ülés (2023. május 25.)

14.54: Így történt – archívműsor ismétlés

15.42: Csurgói KK – Fejér B.Á.L.-Veszprém NB I-es férfi kézilabda mérkőzés

17.02: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

17.35: Generációnk – nyugdíjas magazin ismétlés

18.14: Csavargók – dokumentumfilm ismétlés

19.17: Vallási magazin – istentisztelet az Alsoki Református Templomból ismétlés

19.54: Csurgói Hírmagazin ismétlés

20.39: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár