Nem sokkal volt a bravúrtól férfi kézilabda csapatunk Szegeden

Férfi kézilabda csapatunk az OTP Bank-Pick Szeged otthonába látogatott a múlt szombaton. Elsődleges cél nyilvánvalóan a tisztes helytállás volt. Nem kezdődött jól a meccs, hiszen a hazaiak a 20. percben már kilenccel vezettek. Együttesünk azonban szenzációs játékkal egyre feljebb zárkózott és pár perccel a vége előtt egyetlen egy gólra felzárkózott. Sajnos a bravúr, vagyis a pontszerzés azonban nem sikerült. A vége 34:32 lett a Szegednek.

Nem sokkal volt a bravúrtól férfi kézilabda csapatunk Szegeden

A tisztes helytállás reményében utazott férfi kézilabda csapatunk múlt héten, szombaton Szegedre. Nem így kezdődött a találkozó, hiszen a hazaiak ellentmondást nem tűrően játszottak. Ahogy peregtek a percek, egyre nagyobb hátrányba kerültünk. A hetedik percben 5:1, a tizennegyedikben 11:4, míg a huszadikban 15:6-ra vezetett a Szeged. Ezt követően felváltva estek a találatok, majd zsinórban három gólt tudtunk szerezni, míg nem kaptunk egyet sem. A szünet előtt a hazaiak jobbátlövője, Garciandia tudott utoljára eredményes lenni, mellyel 20:14 volt az állás az első harminc percet követően.
A folytatásban tovább őrizte az első félidőben megszerzett előnyét a Tisza-parti együttes. Addig is jól játszottunk, de erre rá tudtunk tenni még egy lapáttal, így szépen lassan el kezdett csökkenni a különbség. A 42. percben már csak hárommal voltunk lemaradva. A 47-ben pedig Grega Krecic góljával mindössze egyetlen góllal ment a Szeged. Sajnos fordítani viszont nem tudtunk. Ezt követően idegörlő, szoros csata volt a pályán. Nagyon higgadtan tudtunk játszani, míg a hazaiak egyre idegesebben. Az utolsó perc 33:32-es szegedi vezetéssel kezdődött jobbátlövőnk, Mitar Markez értékesített hétméteresének köszönhetően. Az egyenlítés azonban már nem sikerült, sőt, kaptunk is egy gólt még. Így alakult ki a 34:32-es végeredmény. Együttesünk óriásit játszott, minden elismerést megérdemelnek.

 

 

 Műsor

Május 28. vasárnap

  8.00: Vallási magazin – istentisztelet az Alsoki Református Templomból

  8.38: Képújság

13.00: Csurgói Hírmagazin

13.45: Testületi ülés (2023. május 25.)

14.54: Így történt – archívműsor ismétlés

15.42: Csurgói KK – Fejér B.Á.L.-Veszprém NB I-es férfi kézilabda mérkőzés

17.02: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

17.35: Generációnk – nyugdíjas magazin ismétlés

18.14: Csavargók – dokumentumfilm ismétlés

19.17: Vallási magazin – istentisztelet az Alsoki Református Templomból ismétlés

19.54: Csurgói Hírmagazin ismétlés

20.39: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár