Elballagtak az Eötvös Általános Iskola nyolcadikosai

Az eddigi években megszokottaknak megfelelően, a Rákóczi Általános Iskolát követően került sor az Eötvös Általános Iskola végzőseinek a ballagására. Az ünnepeltek rendkívül ötletes, szórakoztató és mindenképpen emlékezetes műsorral köszöntek el alapfokú tanulmányaik helyszínétől.

Elballagtak az Eötvös Általános Iskola nyolcadikosai

Az ismerős ballagási énekek dallamára vonultak ki a nyolcadikosok június 16-án, szombaton délelőtt az Eötvös Általános Iskolában az ünnepség helyszínére. A Himnusz eléneklését követően rögtön az igazgatói búcsúbeszédre került sor.

 

A ballagó osztályok közös műsora, amely amellett, hogy nem volt szokványos, nagyon ötletesen összerakott produkció volt. Szülők, tanárok, diáktársak egyaránt kiválóan szórakoztak rajta, és ami a legfontosabb, biztos, hogy maradandó emléket jelentett az iskola és a ballagók számára egyaránt.

 

Virággal kedveskedtek szüleiknek az ünnepeltek, megköszönve ezzel is támogatásukat. Ezt követően természetesen a jövőre búcsúzó, hetedik évfolyamosok útravaló szavai sem maradtak el.

 

A folytatásban átadásra került az iskolazászló, melyet követően különböző jutalmak találtak gazdára. Elsőként a legrangosabbak. Az Eötvös-díjat ebben az esztendőben Csányi Eszter érdemelte ki a 8/A osztályból. A Sport-díjat az kaphatja, aki végig kiváló teljesítményt nyújtott, illetve tanulmányi eredménye is kimagasló volt emellett. Ez a végzős Füstös Márton 8/B osztályos tanuló volt. A továbbiakban átvehették könyvjutalmukat a kitűnő tanulók, majd sor került a diákönkormányzati elismerések átadására, illetve a Szülői Közösségi tagok munkájának az megköszönésére is. Mindezek végén átadhatták a szülők, barátok, hozzátartozók a virágokat az ünnepelteknek. A Szózat hangjait követően pedig, szintén a hagyományoknak megfelelően, a ballagók még egyszer hivatalosan körbejárták eddigi iskolájukat, miközben megszólalt tiszteletükre az intézmény harangja is.

 

 

 



Műsor

Április 29. hétfő

18.27: A szomszéd vár – turisztikai magazin

19.00: Csurgói Híradó

19.16: Így történt – archívműsor

20.03: Képújság

22.00: Csurgói Híradó

22.16: Így történt – archívműsor

23.03: A szomszéd vár – turisztikai magazin

23.36: Képújság

 

Április 30. kedd

  7.00: Csurgói Híradó

  7.16: Képújság

10.00: Csurgói Híradó

10.16: Képújság

13.00: Csurgói Híradó

13.16: Így történt – archívműsor

14.03: Képújság

16.00: Csurgói Híradó

16.16: Képújság

19.00: Csurgói Híradó

19.16: Így történt – archívműsor

20.03: A szomszéd vár – turisztikai magazin

20.36: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár