Tíz éves a csurgói szociális alapítvány

Tizedik születésnapját ünnepelte a Csurgói Városi Szociális Intézmény Gondozottjaiért Alapítvány. Ebből az alkalomból ünnepségre került sor a Szociális Intézmény udvarán. Az elnöke, Zabundia Szilvia részletesen összefoglalta a civil szervezet eddigi rendkívül hatékony működését, majd több csoport is műsorszámmal kedveskedett.

Tíz éves a csurgói szociális alapítvány

Csurgón széleskörű szociális hálózat működik. Egyik szervezete a Csurgói Városi Szociális Intézmény, melynek a munkáját nagyban segíti a Csurgói Városi Szociális Intézmény Gondozottjaiért Alapítvány, amely most ünnepli tizedik születésnapját. A jubileumi évforduló nem régiben került hivatalosan is megünneplésre, ahol elsőként Füstös János polgármester mondta el köszöntőjét.

 

Az eseményre hivatalos volt Szászfalvi László országgyűlési képviselő is, aki nem tudott részt venni. A civil szervezet tevékenységét egy levélben üdvözölte és méltatta, amely természetesen felolvasásra került.

 

A köszöntők sorát a szervezet elnöke zárta. Zabundia Szilvia részletesen beszámolt a programjaikról, az elnyert pályázataikról, melyből volt bőven, illetve az ebből megvalósult fejlesztésekről, rendezvényekről, eseményekről.

 

A meghívottak közül többen műsorral köszöntötték a tízéves csurgói civil szervezetet. Az alsoki csoport, illetve az Őszirózsa Nyugdíjas Klub is. Az ünnepség szeretetvendégséggel és egy kis mulatsággal ért véget.