Több kérdés is felmerült az áprilisi testületi ülésen

A legutóbbi, április végi testületi ülésen több városi probléma merült fel az „Egyebek” napirendi pont keretében. A Kolping Nagyváthy Középiskolának átadandó ingatlanok, a Kossuth utcai kerékpárút melletti fásítások, a Hunyady utcai csapadékvíz-elvezető árok, az élményfürdő és szálloda építésének a folytatása, a Városi Uszoda újbóli kinyitása, a közvilágítás csökkentéséből adódó pénzmegtakarítás összege, valamint a szükséges kátyúzások elvégzése.

Több kérdés is felmerült az áprilisi testületi ülésen

23. napirendi pontként szerepelt az „Egyebek” városunk képviselő-testületének április végi, soros ülésén. Viszonylag hosszasan került megtárgyalásra, mivel több kérdés, illetve probléma merült fel. Először az előzetesen, levélben elküldött kérdések kerültek megválaszolásra, melyet Ilia Csaba tett fel.

 

Elsőként a Kolping Nagyváthy Középiskolának ingyenesen átadandó ingatlanok helyzete. Másodikként a Kossuth utcai kerékpárút mellett ültetendő fák helyzetéről szóló kérdés került megválaszolásra. A téma kapcsán vargáné Hegedűs Magdolna több kérdést is felvetett. Tóth Sándor a további felvetés kapcsán egy nagyon fontos dologra hívta fel a lakosság figyelmét.

 

A folytatásban Füstös János polgármester válaszolt meg kettő kérdést. Van-e kormányzati döntés a wellness szálloda és élményfürdő építésének folytatásához kért 850 millió Ft-ról, illetve mikor nyit ki ismét a Városi Uszoda. Szintén városunk polgármestere adott választ arra a kérdésre, mekkora volt a költségmegtakarítás a közvilágítás csökkentésével.

 

Utolsóként Vassné Huszics Bernadett alpolgármester vetett fel egy problémát, ami mindenképpen megoldásra vár. A felmerült kérdésekről, felvetésekről, valamint a válaszokról nem kellett szavaznia képviselőknek.