15 éve szervezi meg Ákli Krisztián a színjátszó tábor

Tizenötödik alkalommal került megrendezésre a színjátszó tábor. Az utóbbi pár évhez hasonlóan, idén is kettőhetes volt július 4-től kezdődően. Az elsőn a középiskolások, a másodikon a főiskolások, egyetemisták vették birtokba a színpadot.

15 éve szervezi meg Ákli Krisztián a színjátszó tábor

Az eddigi hagyományoknak megfelelően, most is megrendezésre került Csurgón a színjátszó tábor. A július 4-én kezdődött esemény jubileumi, hiszen tizenöt esztendeje szervezte meg az elsőt Ákli Krisztián, aki azóta is töretlen kedvvel és lelkesedéssel teszi meg ezt. A szakmai munka során abszolút nem okoz problémát azt a tény, hogy a résztvevők között van, aki színészetet hivatásszerűen tanulja, és van, akinek ez a hobbija, szeretetből csinálja.

 

Nem csak az itt folyó munka vált egyre magasabb színvonalúvá, hanem azok az előadások is, melyet zárásként adnak elő a résztvevők a hétvégéken. Ezeken a gálaesteken minden évben bizonyítják ezt, szórakoztató estet varázsolva egymásnak és az érdeklődőknek. Ákli Krisztián elégedettségét fejezte ki azzal kapcsolatban is, hogy a táborban résztvevők és közte nem okoz problémát, nem hátráltatja a komoly munkát, hogy ő vezető és barát vagy jó ismerős is egyben.

 

A színjátszók, a csoportvezetők és a szervezők minden évben örömmel készülnek a táborozásra, a találkozásokra és a közös munkára. Hiszen közös a céljuk: remek szakmai programok mellett jó társaságban, jól érezni magukat.