A hosszú élet titkáról tartott előadást a neves professzor

A Csurgói Szív Egyesület a 10 éves jubileumi ünnepségére meghívta a neves magyar szívsebészt, dr. professzor Papp Lajost, hogy tartson egy előadást. A Széchenyi-díjas szakember a hosszú élet titkáról beszélt, melynek során több területet is érintett. Szólt az egészséges táplálékról, az egészséges vízről, a mozgás fontosságáról, illetve a túlzott mértékű gyógyszerfogyasztás veszélyeiről.

A hosszú élet titkáról tartott előadást a neves professzor

Szeptember 23-án, szombaton délelőtt tartotta jubileumi ünnepségét az idén tíz éves Csurgói Szív Egyesület. Az esemény egyik fontos része volt az az előadás, melyet dr. professzor Papp Lajos tartott. A világhírű, magyar szívsebész azt igyekezett megvilágítani, hogy mi a hosszú élet titka, mit tehetünk annak érdekében, hogy minél magasabb kort megéljünk.

 

Dr. professzor Papp Lajos az előadásában a mozgás, ezen belül is a gyaloglás fontosságáról szólt, majd az egészséges ivóvíz kapcsán is jó tanáccsal szolgált. Végezetül beszélt a Covid-járványról és a mértéktelen gyógyszerfogyasztás veszélyeiről. Előadása zárásaként egy háromszáz éves magyar áldást mondott el, átadva a résztvevőknek.