Központban Petőfi Sándor felesége

A Költészet Napja alkalmából zenés pódiumműsorra került sor április 12-én, szerdán este a Történelmi Parkban. A „Ketten a versben” elnevezésű társulathoz csatlakozott a kiváló zenész, Csörsz Rumen István. Így született meg egy másfél órás előadás a Petőfi Klub keretében, amely a „Feleségek felesége” címet kapta. Nem véletlenül, hiszen kiváló költőnk feleségének, Szendrey Júliának kívántak ezzel emléket állítani.

Központban Petőfi Sándor felesége

„Feleségek felesége”. Ez volt a címe annak a rendkívül színvonalas, zenés pódiumműsornak, amelynek a Történelmi Park adott otthont április 12-én, szerdán a kora esti órákban. Hangszeres szereplője Csörsz Rumen István volt, aki nem először jár Csurgón előadni. Vele együtt pedig két színész, a „Ketten a versben” társulás tagjai léptek fel. A Petőfi Klub másfél órás rendezvénye kiváló költőnk, Petőfi Sándor feleségét helyezi a központba.

 

A „Feleségek felesége” Csurgón is nagy sikert aratott. A kamara előadás érdeklődői nagyon szépen összeállított, színvonalasan előadott műsort láthattak, amely szintén méltó emléket állított Petőfi Sándornak a hitvesén keresztül is.

 

 

 Műsor

Május 28. vasárnap

  8.00: Vallási magazin – istentisztelet az Alsoki Református Templomból

  8.38: Képújság

13.00: Csurgói Hírmagazin

13.45: Testületi ülés (2023. május 25.)

14.54: Így történt – archívműsor ismétlés

15.42: Csurgói KK – Fejér B.Á.L.-Veszprém NB I-es férfi kézilabda mérkőzés

17.02: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

17.35: Generációnk – nyugdíjas magazin ismétlés

18.14: Csavargók – dokumentumfilm ismétlés

19.17: Vallási magazin – istentisztelet az Alsoki Református Templomból ismétlés

19.54: Csurgói Hírmagazin ismétlés

20.39: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár