Központban Petőfi Sándor felesége

A Költészet Napja alkalmából zenés pódiumműsorra került sor április 12-én, szerdán este a Történelmi Parkban. A „Ketten a versben” elnevezésű társulathoz csatlakozott a kiváló zenész, Csörsz Rumen István. Így született meg egy másfél órás előadás a Petőfi Klub keretében, amely a „Feleségek felesége” címet kapta. Nem véletlenül, hiszen kiváló költőnk feleségének, Szendrey Júliának kívántak ezzel emléket állítani.

Központban Petőfi Sándor felesége

„Feleségek felesége”. Ez volt a címe annak a rendkívül színvonalas, zenés pódiumműsornak, amelynek a Történelmi Park adott otthont április 12-én, szerdán a kora esti órákban. Hangszeres szereplője Csörsz Rumen István volt, aki nem először jár Csurgón előadni. Vele együtt pedig két színész, a „Ketten a versben” társulás tagjai léptek fel. A Petőfi Klub másfél órás rendezvénye kiváló költőnk, Petőfi Sándor feleségét helyezi a központba.

 

A „Feleségek felesége” Csurgón is nagy sikert aratott. A kamara előadás érdeklődői nagyon szépen összeállított, színvonalasan előadott műsort láthattak, amely szintén méltó emléket állított Petőfi Sándornak a hitvesén keresztül is.