Projektzárás a Juhai és Társai Kft-nél

A közel harminc éve alakult Juhai és Társai Kft idén egy nagyobb volumenű fejlesztésbe kezdett. A közelmúltban megnyert Európai Uniós pályázat segítségével útépítéssel bővült a tevékenységi körük. Az ünnepélyes projektzáró rendezvényen számoltak be a fejlesztési támogatásokról.

Projektzárás a Juhai és Társai Kft-nél

A Juhai és Társa Kft. 2003-tól működik a jelenlegi formában közel 40 alkalmazottal. A tevékenységük elsősorban földmunka és közműépítésre szakosodott. 2018-tól útépítéssel is bővült a munkájuk. Ehhez azonban korszerű gépparkot is hozzá kellett rendelni. Ehhez nyújtott anyagi segítséget az az európai uniós pályázat, amelynek a lezárásáról számolt be a cég ügyvezetője, Juhai Balázs. Az eseményen a Somogy Vármegyei Közgyűlés elnöke a várható új építési szabályozásról mondta el gondolatait.

 

A projektzárón Szászfalvi László országgyűlési képviselő a helyi cégek, vállalkozások szerepéről és fejlődéséről beszélt.

 

Juhai Balázs ügyvezető a projektértékelőjében elsőként felelevenítette a cég kezdeti időszakát.

 

A támogatás révén számtalan új és korszerű eszközt vásárolhatott a kft. Többek között egy darab grédert, avagy földgyalut, egy darab lánctalpas járószerkezetű aszfalt finishert, azaz aszfaltterítőgépet és egy darab dózert szereztek be.

 

A Juhai és Társa Kft. tovább erősítheti a munkaerő-piaci szerepét, valamint a modern gépek segítségével javulhat a vállalkozás hatékonysága és a szolgáltatások minősége.