Sokkal jobb játék a Komló ellen

A Tatabányai hazai vereséget követően ismét itthon lépett pályára férfi kézilabda csapatunk a legutóbbi bajnoki fordulóban. Múlt héten, szombaton ezúttal a Komló volt az ellenfél. Együttesünk sokkal összeszedettebben játszott, mint eddig. Elsősorban a védekezésünk és a kapusteljesítményünk volt dicsérhető. Gyakorlatilag végig vezetve, 25:19-re nyertük a találkozót.

Sokkal jobb játék a Komló ellen

Nagy várakozás előzte meg férfi kézilabda együttesünk legutóbbi bajnoki mérkőzését, melyre március 4-én, szombaton került sor. Nem csak azért, mert a vendég Komlóval szinte mindig szoros, izgalmas, kiélezett meccset játszunk, hanem azért is, hogy az első három forduló gyengébb játékát követően, sikerül-e javítani ezen. Játékosaink szerencsére az utóbbiak szellemében léptek a pályára. Koncentráltabb, fegyelmezettebb volt a játékunk már az elejétől fogva. Mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy 4:0-ra léptünk meg a kezdő sípsót követően. A feszültséget bizonyította, hogy a hetedik percben egy vendégtámadásnál három darab kettőperces kiállítást is ki kellett osztania a játékvezetőknek. Az elején szerzett előnyünket szépen tudtuk tartani, de a félidő derekához érve sajnos egyre másra maradtak ki a lehetőségeink, az ellenfél kapusa, Granic szenzációsan védett. Mindez megbosszulta magát, hiszen egyre jobban felzárkózott a Komló. Védekezésünknek és Holló Balázs szintén remek védéseinek köszönhetően nem sikerült átvennie a vezetést. Ez az időszak elsősorban a kapusokról szólt mindenképpen. Granic a szünet előtt még parádézott egy kicsit, melynek köszönhetően mindössze kettő góllal vezettünk a szünetben, 12:10-re.
A folytatásban nem sokat változott a játék képe. Védekezésünk továbbra is kemény volt, a hálóőrök pedig továbbra is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak mindkét oldalon. Mindennek köszönhetően magabiztosan tartottuk az előnyünket kettő és négy gól között. A második félidő derekán kétszer is emberelőnyben játszhattunk, de sorra hagytuk ki a lehetőségeinket. A kapusok hihetetlen módon tovább tudták növelni védési mutatóikat, aminek természetesen mi örülhettünk a legjobban, hiszen nem tudtak közelebb férkőzni a vendégek, akik az utolsó öt percre teljesen felőrlődtek. Ez eredményben mutatkozott meg leginkább, hiszen egyre nőtt a különbség a két együttes között. Az utolsó percben jobbátlövőnk, Mitar Markez találatával 25:18 volt az eredmény. A Komló egyik irányítója, Takács Bence még ugyan betalált a hálónkba a végén, kialakítva a 25:19-es győzelmünket.

 

Együttesünk jelenleg ötödik a tabellán, a negyedik Ferencvárossal azonos pontszámmal. Legközelebb március 18-án lép pályára idegenben, a Budakalász ellen.

 

 

 Műsor

Október 2. hétfő

18.20: Torna időseknek: kartorna állva

18.30: A szomszéd vár - turisztikai magazin

19.00: Csurgói Híradó

19.17: Torna időseknek: kartorna állva

19.27: Így történt – archívműsor

20.05: Képújság

22.00: Csurgói Híradó ismétlés

22.17: Így történt – archívműsor ismétlés

22.55: A szomszéd vár - turisztikai magazin ismétlés

23.25: Képújság

 

Október 3. kedd

  7.00: Csurgói Híradó ismétlés

  7.16: Képújság

10.00: Csurgói Híradó ismétlés

10.17: Torna időseknek: talajtorna

10.27: Képújság

13.00: Csurgói Híradó ismétlés

13.17: Így történt – archívműsor ismétlés

13.55: Képújság

16.00: Csurgói Híradó ismétlés

16.17: Torna időseknek: talajtorna

16.27: Képújság

18.50: Torna időseknek: talajtorna

19.00: Csurgói Híradó ismétlés

19.17: Így történt – archívműsor ismétlés

19.55: A szomszéd vár - turisztikai magazin ismétlés

20.25: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár