Bővül a tevékenységi kör a Juhai és Társai Kft-nél

1996-ban alakult egy darab földmunkagéppel a Csurgói Juhai és Társai Kft. Azóta a felmerülő igények alapján folyamatosan bővül a családi cég eszközparkja. Idén egy nagyobb volumenű fejlesztésbe kezdtek, és egy Európai Uniós pályázat segítségével útépítéssel bővül a tevékenységi körük. Mindezek egy sajtótájékoztató keretében kerültek bejelentésre.

Bővül a tevékenységi kör a Juhai és Társai Kft-nél

A közel harminc éve működő Juhai és Társa Kft. 2003-tól működik a jelenlegi formában. A tevékenységük elsősorban földmunka és közműépítésre szakosodott. 2018-tól útépítéssel bővült a munkájuk. Ahhoz, hogy a családi vállalkozás kedvezően tudjon a piacon érvényesülni, fejlesztésbe kezdtek. A modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő uniós pályázaton 209 millió forintos támogatást nyertek el. A fejlesztés célja a technológiai felkészültség, versenyképesség és erőforrás hatékonyságának a javítása.

 

A támogatás révén számtalan új és korszerű eszközt vásárolhat a cég. Többek között egy darab gréder, avagy földgyaluhoz, egy darab lánctalpas járószerkezetű aszfalt finisher, azaz aszfalterítőgéphez, egy darab dózerhez és egy darab nagyteljesítményű nyomtatóhoz juthatnak.

 

A sajtótájékoztatón Szászfalvi László országgyűlési képviselő első gondolatai a gratulációról szóltak.

 

A pályázati támogatás révén a Juhai és Társa Kft. erősítheti a munkaerő-piaci szerepét, valamint a modern gépek segítségével javulhat a vállalkozás hatékonysága és a szolgáltatások minősége.