Jótékonykodás autós bemutatóval

A Sótonyi László és a Városi Uszoda melletti parkoló volt a helyszíne annak a jótékonykodási eseménynek, melynek szervezője, Szabados Olivér megkeresésére, a Car Meeting Kft. volt. Az autós bemutató bevételét a Városi Bölcsődének ajánlotta fel a kaposvári cég, Füstös János polgármesterrel egyeztetve. Az intézmény a befolyt összeget ügyességi, illetve készségfejlesztési játékokra szeretné költeni.

Jótékonykodás autós bemutatóval

Az autósport szerelmesei jótékonykodtak december végén, egészen pontosan 24-én, szombaton Csurgón. Helyszíne, a Sótonyi László Sportcsarnok és a Városi Uszoda melletti parkoló, nem volt szokatlan a csurgói érdeklődőknek, hiszen nem is olyan rég már láthatták itt a főszereplőket, mégpedig a Csuszafesztivál keretében. Füstös János polgármesternél természetesen egyértelmű volt a válasz a kaposvári cég megkeresése kapcsán a csurgói jótékonysági rendezvényt illetően.


Az összegyűlt összeg átadására az esemény utáni héten került sor. A bölcsőde vezetője, Fábián Barbara rendkívül hálás volt a felajánlásért. Nem lehet kérdés, hogy nagyon nagy köszönet a kaposvári vállalkozásnak az önzetlen segítségnyújtásért, főleg, hogy Csurgón kisgyermekekhez jutott el anyagi támogatásuk.