Ismét kinyit a Városi Uszoda

Csurgón a Városi Uszodaaz év elején a rendkívüli gazdasági helyzetre, valamint az alacsony számú látogatottságra hivatkozva bezárt.Ez a döntés szinte minden korosztályt érintett, akik valamilyen formában eddig is igénybe vették alétesítmény szolgáltatásait. A legújabb hír, hogy június 16-án részlegesen újra kinyitja kapuit az úszó- és fürdő komplexum. A részletekről sajtótájékoztatót tartott Füstös János polgármester.

Ismét kinyit a Városi Uszoda

Csurgón a Városi Uszoda működésének története tovább folytatódik. Az idei év kezdéseként január 30-tól határozatlan ideig lakat került az intézményre. A legújabb fordulat, hogy június 16-án, ha részlegesen is, de újra látogatható lesz a sportlétesítmény. A hírt Füstös János polgármester és az üzemeltető cég ügyvezetője jelentette be.

 

Az Aquaplus Kft. ügyvezetője kiemelte, hogy szeretnének az elmúlt perióduson minél előbb túl jutni. Sándor Zsolt kihangsúlyozta, hogy ha nagyobb létszámú igényt tapasztalnak a többi szolgáltatás megnyitására, akkor hajlandók változtatni.

 

A sajtótájékoztató zárásaként Füstös János polgármester kéréssel fordult a lakossághoz, hogy használják ki és éljenek a lehetőséggel az uszoda igénybevételével.