Jól halad az önkormányzat udvarának a megújítása

Jó ütemben halad az önkormányzat udvarának a megújítása. A munkálatokat eredetileg megnyerő budapesti vállalkozás, miután kihirdették a pályázat nyertesének, csődöt jelentett. Így a képviselő-testületnek gyorsan kellett lépnie, hiszen ez év végéig be kell fejeződnie a beruházásnak. Az új pályázati kiírást egy csurgói vállalkozás nyerte, aki gőzerővel látott neki az átépítési feladatoknak.

Jól halad az önkormányzat udvarának a megújítása

Nem volt egyszerű helyzetben a képviselő-testület, amikor tavaly csődöt jelentett az a budapesti vállalkozás, amely megnyerte a városközpontban zajló fejlesztés egy elemének, az önkormányzat udvarának az átépítését. Gyorsan kellett lépni az építőanyagok folyamatos drágulása és a közbeszerzési eljárás lassú folyamata mellett, hogy határidőre, vagyis ez év végére befejeződjenek a munkálatok.

 

Mivel egy nyertes, több elemet magába foglaló pályázatról volt szó, természetesen nem volt könnyű a helyzet, hiszen a többi helyszínen nagyon jól állnak a munkálatok. Az önkormányzat udvarán pedig mindeddig gyakorlatilag nem történt semmi.

 

Örömteli, hogy a rendkívül szűk határidő ellenére, a munkálatok elvégzésére egy csurgói vállalkozás is pályázott a Juhai és Társa személyében, melyet aztán a legjobb ajánlattevőként végül ki is hirdették nyertesnek. Azóta gőzerővel folynak a munkálatok.