Két kérdés a polgármester felé a testületi ülésen

A szeptember végi testületi ülésen, az utolsó napirendi pont keretében Ilia Csaba önkormányzati képviselő kettő kérdést intézett Füstös János polgármester felé. Az egyik a Szabó István utca, az Aranyászok és a Béke utca csapadékvíz elvezetési munkálatait érintette, míg a másik a város vízi közmű vagyonát, amelyet az államnak korábban fel lett ajánlva.

Két kérdés a polgármester felé a testületi ülésen

Hét előterjesztés szerepelt a képviselő-testület legutóbbi, szeptember végi, soros ülésén. Ezen az alkalmon nem érkezett előzetesen kérdés, így nem került sor az „Egyebek” napirendi pontra. A két ülés közötti tisztségviselői tevékenységekről szóló beszámolóknál azonban Ilia Csaba felvetett kettő kérdést.

 

Az első kérdés feltevését követően Füstös János polgármester rögtön választ is adott rá. Ilia Csaba második kérdése is vízzel volt kapcsolatos. De nem a csapadékkal, hanem az ivó- és szennyvízzel. Erre is természetesen jött a válasz. Városunk polgármestere egyébként még a csapadékvíz elvezetésével kapcsolatosan elmondta, az érintett lakosok a megfelelő tájékoztatást meg fogják kapni. Mindezzel együtt a vállalkozó nevében is megértést és türelmet kért a munkálatok végzésének az idejére, hiszen az zajjal, porral és közlekedési nehézséggel fog járni.