Megtartotta ultiversenyét a Hegyigazdák Egyesülete

Kettő év kihagyást követően, ennek az évnek az lején meg tudta szervezni hagyományos ultiversenyét a Hegyigazdák Egyesülete. Az eseményre három megyéből érkeztek kártyások, összesen harminchárman. A háromfordulós lebonyolítási rendszerben a győztes Pápa József lett. A hét csurgói nevező közül Csordás János gyűjtötte össze a legtöbb pontot.

Megtartotta ultiversenyét a Hegyigazdák Egyesülete

A Hegyigazdák Egyesülete januárban szokta tartani évadnyitó hagyományos rendezvényét, az ultiversenyt. Most kicsit később, február végén került megszervezésre. De szerencsére idén már sikerült, ugyanis legutóbbira 2020-ban került sor.

 

A helyszín ez alkalommal a Sótonyi László Sportcsarnok volt, ahol első alkalommal került megrendezésre. A kártyások jól megszokott szabály szerint döntötték el, ezen a napon ki lesz a legjobb, a legszerencsésebb. A lebonyolítási rendszeren kívül a díjak sem változtak.

 

A harmadik helyet végül dr. Scheffer Károly szerezte meg. A három fordulóban összegyűjtött pontszámai alapján a második Bognár Árpád lett Nagyatádról. Sajnos a győztes sem csurgói volt. Városunkat, ahogy Ács Ferenc korábban már említette, hét ultis képviselte. Közülük ezen a napon a Csordás János teljesített a legjobban.

 

 

 Műsor

Május 28. vasárnap

  8.00: Vallási magazin – istentisztelet az Alsoki Református Templomból

  8.38: Képújság

13.00: Csurgói Hírmagazin

13.45: Testületi ülés (2023. május 25.)

14.54: Így történt – archívműsor ismétlés

15.42: Csurgói KK – Fejér B.Á.L.-Veszprém NB I-es férfi kézilabda mérkőzés

17.02: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

17.35: Generációnk – nyugdíjas magazin ismétlés

18.14: Csavargók – dokumentumfilm ismétlés

19.17: Vallási magazin – istentisztelet az Alsoki Református Templomból ismétlés

19.54: Csurgói Hírmagazin ismétlés

20.39: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár