Sima vereség a Tatabányától

Vereséget szenvedett férfi kézilabda csapatunk a Tatabányától. A hazai összecsapáson sajnos nem voltunk egy súlycsoportban a vendégekkel, akik a 38. percben már tízzel vezettek. Végül 30:21 arányban maradtunk alul. A remek ősz után sajnos a tavaszi szezonban eddig elég halovány játékot produkál együttesünk.

Sima vereség a Tatabányától

A sereghajtó, addig pont nélküli Budai Farkasok elleni idegenbeli vereséget követően, hazai pályán szerette volna kiköszörülni a csorbát férfi kézilabda csapatunk. Csakhogy nem volt egyszerű dolga, hiszen a minimum bronzéremre pályázó Tatabányát látta vendégül. Nem kezdtük jól a meccset, hiszen kettőgólos hátrányba kerültünk. Az első találatunk a negyedik percben született Mirko Herceg révén. A Tatabánya azonban rendkívül fegyelmezetten és jó tempóban kézilabdázott, így magabiztosan tartotta két-három gólos előnyét, ami a félidő derekára négyre duzzadt. Hat perccel a félidő vége előtt azonban támadásban ellőttük az utolsó puskaporunkat, így csurgói találatnak nem örülhettünk a szünetig. Sajnos a vendégek ez idő alatt négyszer is eredményesek tudtak lenni, magabiztosan vezetéssel szerezve a pihenőre. Ekkor 16:9 volt az állás a javukra.
Rémálomszerűen kezdődött a második játékrész. A negyvenedik percig képtelenek voltunk betalálni. Ötlettelen, gyenge, hibákkal tarkított támadásokat vezettünk. Mindennek a következményeként hamar számolhatta a mintegy 50 fős tatabányai szurkolótábor a tízgólos különbséget. Tempóban, dinamikában meg sem tudtuk közelíteni a vendégeket, akik a biztos előny tudatában kicsit lazítottak soraikon. Ezt követően kicsit hullámzó volt a játék képe, de nem volt esélyünk a felzárkózásra, a bányászvárosiak jól sáfárkodtak tetemes előnyükkel. Egyik beállónk Szeitl László utolsó másodpercekben szerzett gólja mindössze annyit jelentett, hogy a végére nem lett meg a tíz egységnyi különbség. Csurgói KK – MOL Tatabánya KC 21:30.

 

Remélhetőleg a folytatásban már egy jobb Csurgót láthatunk, mert sajnos a tavaszi szezon első három fordulójában eddig elég halovány játékot mutatott együttesünk, ellentétben az ősszel látottakkal.